16:42 / 13.01.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Elias Kolega: Lijep je osjećaj od skijaških uzora primiti čestitke

-

-

Foto: - / -

Nakon što je odskijao drugu vožnju dosta je vremena proveo u stolici vodećeg.
- Danas je bio za mene jedan od najboljih, najsretnijih dana u dosadašnjoj skijaškoj karijeri. Odskijao sam solidan prvi lauf, odličan drugi lauf i nadam se da će u tom ritmu ići i daljnje siječanjske utrke, rekao  je za HRT hrvatski skijaš Elias Kolega koji je u Adelbodenu ostvario najbolji rezultat karijere - šesto mjesto.

Nakon što je odskijao drugu vožnju dosta je vremena proveo u stolici vodećeg.

- Topla je, nisam znao da je griju, uz smijeh je priznao Elias Kolega pa dodao: - Prvi lauf je staza puno bolje držala, drugi lauf je počeo padati mokri snijeg i kiša što je znatno otežavalo natjecateljima koji su išli iza mene.
Mladom Hrvatu čestitali su Hirscher, Lizeroux i ostali.

- Lijep je osjećaj od skijaških uzora primiti čestitke. Treba to imati kao jednu dobru uspomenu i s tim osjećajem ići u daljnje utrke.

Istok Rodeš, koji je u prvoj vožnji bio 16., u drugoj je izletio sa staze na gornjem dijelu.

- Sve je to dio sporta, nažalost u drugoj vožnji sam 'haklao'. Promijenili su se uvjeti na stazi, ali idem u dobrom smjeru i trebam tako nastaviti dalje, rekao je Rodeš.

Cijeli razgovor s Eliasom Kolegom i Rodešom pogledajte u emisiji Stadion u ponedjeljak od 20.05 na našem Drugom programu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!