20:14 / 22.02.2022.

Autor: HRT/Dnevnik

Matić: Moja priprema prije borbe je uvijek ista

Barbara Matić

Barbara Matić

Foto: HTV / HRT

Hrvatski džudo reprezentativci predvođeni aktualnom svjetskom prvakinjom i prvom džudašicom svijeta u kategoriji do 70 kilograma Barbarom Matić, pripremaju se u Daruvarskim toplicama za dva jaka turnira u Tbilisiju i Antaliji, te za Europsko prvenstvo koje je na rasporedu potkraj travnja. 

Kvalitetu priprema podižu i reprezentacije BiH, Velike Britanije i Kosova među kojima su i olimpijske pobjednice Distria Krasnići i Nora Gjakova.


- Došle su nam kolege iz Bosne i Hercegovine i Kosova tako da imamo dodatne sparing partnere, nisu samo Hrvati, stvarno je dobro, poručila je s priprema iz Daruvara Barbara Matić te dodala kako je i dalje motivirana za velike rezultate:


- Moja priprema prije borbe je uvijek ista. Motivirana i dalje željna rezultata, tako da se taj dio nije ništa promijenio, a Daruvaru nam je stvarno dobro, ovo nam je prvi put, rekla je 


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!