15:48 / 01.03.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Dvoranski EP: Ana Šimić i Ivan Horvat večeras u kvalifikacijama

Ana Šimić (Sanjin Strukic/PIXSELL)

Ana Šimić (Sanjin Strukic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatsku će predstavljati petero natjecatelja, a prvog dana u akciji su Ana Šimić i Ivan Horvat.
Jutrošnjim kvalifikacijama počelo je Europsko dvoransko atletsko prvenstvo u Glasgowu koje traje do nedjelje. Hrvatsku će predstavljati petero natjecatelja, a prvog dana u akciji su Ana Šimić i Ivan Horvat.

Hrvatska skakačica uvis nastupit će u kvalifikacijama koje počinju u 20 sati, a šest minuta poslije na redu su kvalifikacije u skoku s motkom u kojima nas predstavlja Horvat.

Najviše izgleda za dobar plasman od hrvatskih predstavnika ima Andrea Ivančević na 60 metara s preponama. Uz Ivančević, u istoj će disciplini nastupiti i Ivana Lončarek, a u muškom sprintu Zvonimir Ivašković. Njihove su kvalifikacije na rasporedu u subotu.

Sva tri dana u večernjem terminu na Drugome programu HTV-a možete pratiti prijenose iz Glasgowa. Večeras je na rasporedu finale u bacanju kugle za muškarce, a medalje će podijeliti i atletičarke na 3000 metara i u petoboju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!