13:37 / 23.04.2021.

Autor: A.M./Hina

Dodjela godišnjih nagrada HZSN-a 10. svibnja na atletskom stadionu

Dodjela nagrade HZSN-a 2020. godine

Dodjela nagrade HZSN-a 2020. godine

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Svečana dodjela godišnjih nagrada i priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara bit će u ponedjeljak, 10. svibnja, u 12.00 sati. Dodjela će biti na 34. Saboru HZSN-a, a zbog pandemije koronavirusa neće biti održana kao što je uobičajeno u Novinarskom domu u Zagrebu, već na atletskom stadionu HAAK Mladost u Zagrebu (Jarunska ulica 5).

Dodijelit će se nagrada za životno djelo i novinara godine, te priznanja za reportažu, novinsku priču, radijsku emisiju, televizijsko novinarstvo, intervju, komentar, suradnju s medijima, za lokalni sport, press službu i fotoreportera godine, objavio je u petak HZSN.


 Izvršni odbor odlučio je dodijeliti plaketu HZSN-a jubilarcima - Sportskim novostima za 75. obljetnicu, Hrvatskom olimpijskom odboru za 30., Sportskoj televiziji za desetu i Hrvatskoj nogometnoj televiziji za petu obljetnicu.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!