20:46 / 30.06.2018.

Autor: HRT

DL: Sandra Perković slavila u Parizu s rekordom mitinga

Sandra Perković (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Sandra Perković (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Sandra Perković pobijedila je na mitingu Dijamantne lige u Parizu sa hicem od 68.60 metara.
Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković, koja je prije dva dana osvojila zlatnu medalju u bacanju diska na Mediteranskim igrama u španjolskoj Tarragoni, pobijedila je na mitingu Dijamantne lige u Parizu sa hicem od 68.60 metara. Drugo mjesto pripalo je Kubanki Yaimé Perez (66.55 m), a treća je bila njena sunarodnjakinja Denia Caballero (63.13 m). Nakon tri mitinga Sandra Perković vodi u poretku diskašica u Dijamantnoj ligi sa 24 boda, a slijede dvije Kubanke. Yaimé Perez ima 21 bod, a Denia Caballero 18.

Presretna sam što sam pobijedila na još jednoj stanici Dijamantne lige u Parizu, nakon napornog putovanja poslije Mediteranskih igara uspjela sam ostati pribrana i fokusirana te baciti još jedan rekord Dijamantne lige. Tempo je bio dosta naporan, ali nikako nisam mogla propustiti braniti boje Lijepe naše. Sljedeće što me očekuje je vraćanje u moju bazu u Medulin, te još dva velika natjecanja prije glavnog cilja ove sezone, a to je Europsko prvenstvo u Berlinu, rekla je Perković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!