20:38 / 12.03.2019.

Autor: M.M./Hina

Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

-

-

Foto: - / -

Štetner na čelo HAKS-a dolazi poslije Matka Bolanče koji je nakon šest godina mandata podnio ostavku na mjesto predsjednika.
Na redovnoj skupštini Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) dosadašnji pomoćnik predsjednika i dugogodišnji član Upravnog odbora HAKS-a Davorin Štetner izabran je za novog čelnog čovjeka saveza.

Štetner na čelo HAKS-a dolazi poslije Matka Bolanče koji je nakon šest godina mandata podnio ostavku na mjesto predsjednika.

Ovaj hrvatski poduzetnik i investitor u poslovnim krugovima je poznat i kao predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE, a član je i Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

-
Zahvaljujem članovima HAKS-a na velikoj podršci i povjerenju koje su mi danas iskazali. Čeka nas puno posla i vjerujem kako će se ubrzo vidjeti i konkretni potezi. Posebnu pažnju posvetit ću kvalitetnim organizatorima natjecanja i vozačima koji čine naš sport, istaknuo je Štetner u svom obraćanju skupštinarima nakon što je izabran za predsjednika HAKS-a.

Hrvatski auto i karting savez krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Međunarodne automobilističke federacije (FIA).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!