22:51 / 15.04.2018.

Autor: A.M./HRT

Damir Martin: Želim na Zimske olimpijske igre!

Damir Martin (Screenshot: HRT)

Damir Martin (Screenshot: HRT)

Foto: - / HRT

Veslač Damir Martin proglašen je najizdržljivijim olimpijcem na svijetu, a svoju izdržljivostplanira testirati bavljenjem - skijaškim trčanjem.
Veslač Damir Martin proglašen je najizdržljivijim olimpijcem na svijetu, a svoju izdržljivost planira testirati bavljenjem - skijaškim trčanjem.
Veslanje je dovoljno, ali jednostavno zime budu duge i isprekidane, toplo-hladno, može se pa ne može veslati, pa je pala neka ideja na zimskim pripremama da se preko zime bavim skijaškim trčanjem i pokušam pripremiti za Olimpijske igre u Pekingu, rekao je, između ostaloga, o toj temi Martin. Martin je ovog vikenda sudjelovao na veslačkoj priredbi na Jarunu, koji se nije baš blistao kao poprište tog događaja.
Mi veslači poznati smo po skromnosti. Nama su i minimalni uvjeti dovoljni za vrhunski rezultat. Naravno, mi možda i ne primjetimo neke nedostatke koje vide drugi koji dođu izvana. Mis smo se navikli na to. Ne bih rekao da smo baš zbog tih uvjeta tako uspješni, ali itekako smo otporniji na neke manje loše uvjete, kaže srebrni olimpijac o toj temi.


Cijeli razgovor pogledajte u videu!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!