12:52 / 09.10.2020.

Autor: A.M./Hina

Damir Martin u repasažu na EP-u u veslanju

Damir Martin (Foto: Emica Elvedji/PIXSELL)

Damir Martin (Foto: Emica Elvedji/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski veslač Damir Martin plasirao se u petak u repasaž samca na Europskom prvenstvu u Poznanju nakon što je u svojoj kvalifikacijskoj skupini bio drugi s vremenom 7:03.97.
Hrvatski veslač Damir Martin plasirao se u petak ujutro u poslijepodnevni repasaž samca na Europskom prvenstvu u Poznanju nakon što je u svojoj kvalifikacijskoj skupini bio drugi s vremenom 7:03.97.
Ispred Martina u drugoj kvalifikacjskoj skupini bio je Bugarin Kristian Vasilev s vremenom 6:57.26. Polufinale samca je na rasporedu u subotu u 11,50 sati.
Četverac bez kormilara kojeg čine Marko Ukropina, Anton i Patrik Lončarić te Ivan Piton  svojoj je kvalifikacijskoj skupini bio četvrti s vremenom 6:04.26, što znači da će nastupiti u B finalu u nedjelju.
Ranije su braća Valent i Martin Sinković osigurali nastup u polufinalu dvojca prvim mjestom u svojoj kvalifikacijskoj skupini, dok je Luka Radonjić u lakom samcu bio u svojoj skupini zadnji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!