10:13 / 18.08.2019.

Autor: M.M./HRT

Cormier: Nisam se borio kako sam se pripremao

Screenshot Twitter Daniel Cormier

Screenshot Twitter Daniel Cormier

Foto: - / -

Stipe Miočić pobijedio je Amerikanca Daniela Cormiera te vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.
Američki borac hrvatskog porijekla, 36-godišnji Stipe Miočić pobijedio je 40-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera nokautom u četvrtoj rundi te tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.  

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

- Cormier je tvrd momak i to mu moram priznati, rekao je Miočić nakon borbe. - Vidio sam određenu slabost u trećoj rundi, ruke su mu počele padati. Trener mi je rekao da više koristim desnu ruku. Znao sam da mu nanosim bol, ali nastavio sam  dok se nije otvorio i tada sam ga u četvrtoj rundi uhvatio desnom rukom, rekao je Miočić.

- Mislim da se izvrsno prilagodio, rekao je Cormier dodavši da je razočaran jer se nije borio onako kako se pripremao.

Mnogi su predviđali da će se Cormier povući ako izgubi, no on ne želi žuriti s odlukom.

- Odluke se ne donose na temelju emocija. Moram razgovarati sa svojom ženom i zajedno ćemo donijeti odluku što ćemo napraviti, rekao je Cormier, koji je čestitao Stipi Miočiću na pobjedi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!