12:27 / 09.09.2020.

Autor: I.L./Hina

Brnjac o mogućnosti korištenja školskih dvorana za treninge

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ministar Fuchs poručio je sportašima da treniraju na otvorenom.
Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac izjavila je da će održati sastanak s epidemiolozima kako bi se razmotrila mogućnost korištenja školskih dvorana za sportske treninge i rekreaciju.

Danas imam sastanak s ministrom obrazovanja Radovanom Fuchsom i epidemiolozima da vidimo kako omogućiti funkcioniranje sportskim klubovima uz poštivanje svih epidemioloških mjera, rekla je Brnjac novinarima uoči sjednice užeg kabineta Vlade.

- Nije jednostavno, školska godina je tek krenula, moramo sagledati sve segmente i onda na temelju toga odlučiti, kazala je Brnjac.

Na temu korištenja školskih dvorana za treninge već je prošlog tjedna odrađen niz sastanaka s epidemiolozima kako bi se omogućilo funkcioniranje sportskih klubova, dodala je.

Ministar Fuchs rekao je u utorak da školske sportske dvorane zasad neće biti otvorene za klubove koji su ih koristili za treninge i rekreaciju, a sportašima je poručio da treniraju na otvorenom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!