08:12 / 28.03.2020.

Autor: K.L./HRT

Blanka Vlašić pokrenula kampanju "Sportaši za Zagreb"

Blanka Vlašić (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Blanka Vlašić (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pokrenula je kampanju "Sportaši za Zagreb" za pomoć potresom pogođenom glavnom gradu Hrvatske.
Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pokrenula je kampanju "Sportaši za Zagreb" za pomoć potresom pogođenom glavnom gradu Hrvatske, a ubrzo su se priključili mnogi sadašnji i bivši sportaši kao što su Ivica Kostelić, Iva Majoli, Franjo Arapović i Ivana Brkljačić.

- Dragi sportaši, dragi ljubitelji sporta. Kad se svijet suočava s neizvjesnošću i bori se da pronađe način da zaustavi pandemiju koja je utjecala na naše živote u svim područjima, ja vam se obraćam da zatražim podršku mom gradu Zagrebu. U nedjelju ujutro Zagreb je pogodio razorni niz potresa koji su napustili brojne osobe ozlijeđene, mnogi ljudi su izgubili svoje domove, centar grada koji predstavlja povijesnu i kulturnu baštinu pretrpjeli su ozbiljnu štetu, a dijelovi naših bolnica i medicinskih objekata koji su od ključne potrebe sada kada imamo posla s pandemijom, ostavljeni su u ruševinama.

Molim vas za pomoć u pokazivanju potpore kampanji prikupljanja sredstava koja sam započela uz podršku hrvatskih sportaša i naših međunarodnih sportskih prijatelja pod nazivom “Sportaši za Zagreb”, objavila je proslavljena hrvatska visašica.
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!