15:50 / 28.07.2020.

Autor: Boris Jelavić/I.Ž.K./HRT

Beretta kup Grand Prix Kristijanu Kancelaru i ekipi Gusara

-

-

Foto: - / -

Kristijan Kancelar pobjednik je 7. Beretta kupa Grand Prix, međunarodnog natjecanja u streljaštvu, disciplina trap.
Kristijan Kancelar pobjednik je 7. Beretta kupa Grand Prix, međunarodnog natjecanja u streljaštvu, disciplina trap, koji organiziraju Streljačko društvo Gusar i Grad Novigrad na streljani Bužinija.

Kristijan Kancelar istarski je strijelac koji nastupa za velikogorički Gord. Drugo i treće mjesto zauzeli su Slovenci Miroslav Podpadec i Žan Šfiligoj, a slijede predstavnici Hrvatske Denis Vatovec, Marko Bačić i Anton Glasnović.

Nastupila su 94 natjecatelja iz nekoliko europskih zemalja.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Slovakinja Zuzana Rehak Štefečekova, dok je u juniorskoj konkurenciji najuspješniji bio talijanski predstavnik Luca Gerri.

U ekipnoj konkurenciji s najmanje promašaja na prvom mjestu našli su se strijelci domaćina, SD Gusara (Francesco Ravalico, Marko Bačić, Giovanni Cernogoraz) ispred Gorda iz Velike Gorice za koji su nastupili istarski strijelci Paolo Labinjan, Marko Germin i Kristijan Kancelar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!