17:33 / 29.03.2018.

Autor: A.B./I.L.K./HRT/HBS

Berba medalja u Rumunjskoj − Cvetković i Filipi u polufinalu EP-a

Toni Filipi (Dino Stanin/PIXSELL)

Toni Filipi (Dino Stanin/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Leo Cvetković i Toni Filipi osigurali su još dvije medalje za Hrvatsku na Europskom boksačkom prvenstvu do 22 godine u Rumunjskoj.
Nakon Marka Miluna, Leo Cvetković i Toni Filipi osigurali su još dvije medalje za Hrvatsku na Europskom boksačkom prvenstvu do 22 godine u Rumunjskoj.

Cvetković je u četvrtfinalu kategorije do 81 kilograma uvjerljivo slavio nad Turčinom Yagmurom Genckanom, dok je Filipi u kategoriji do 91 kilograma pobijedio Acara Berta 5:0.

Tradicija se nastavlja. Naši boksači ponovno su pokazali da su dominantni i prepoznatljivi borci u teškoj kategoriji. Najveći je to uspjeh Hrvatske dosad na jednom međunarodnom turniru.

Sva tri hrvatska polufinalista boksaju u subotu u Târgu Jiu. Poluteškaš Cvetković s Athanasiosom Kazakisom iz Njemačke, teškaš Filipi sa Serhijem Horosovim iz Ukrajine te Milun s Rusom Vladislavom Muravinom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!