16:19 / 21.01.2021.

Autor: I.L./HRT

Barakude najavljuju izlazak najpoželjnijeg kalendara

Foto: HVS

Foto: HVS

Foto: - / -

Barakude su se našle u ulozi modela na mokroj sceni fotografskog studija.
Izazovna godina koja je iza nas nije spriječila hrvatske vaterpolske reprezentativce da se okupe i snime tradicionalan, uvijek iščekivan kalendar.

Ovoga puta Barakude su se našle u ulozi modela na mokroj sceni fotografskog studija pripremljenoj samo za njih.

- Kada smo promišljali koja će se tema provlačiti kroz ovogodišnji kalendar, pomislili smo da je potrebno staviti ih u njima prikladno vodeno okruženje, unatoč tome što ove godine snimamo u studiju. Stoga smo odlučili cijeli studio ispuniti vodenim efektima i rekvizitima, a njih zamislili kao heroje koji izranjaju iz vode… i iskreno se nadamo, vode Hrvatsku do uspjeha na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre koje nam predstoje, rekla je Ivana Janković, PR Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ove se godine kroz kalendar na poseban način obraćaju i mlađim naraštajima i ljubiteljima sporta pa su tako u kalendar uključene i afirmativne poruke i fotografije stručnog stožera koji već dugi niz godina stoji iza iznimnih uspjeha hrvatske vaterpolske reprezentacije. Tako će se tu pronaći izbornik Ivica Tucak, pomoćni treneri reprezentacije Mile Smodlaka, Sandro Sukno i Igor Pezelj, kondicijski trener Pero Kuterovac te fizioterapeut Damir Luketić.

Već uhodani tim koji čine fotograf Šime Eškinja i vizažistica Sanja Agić pobrinuli su se da i ove godine kalendar Barakuda bude najpoželjniji kalendar 2021. godine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!