10:01 / 23.08.2020.

Autor: I.L./HRT

Babić nakon pobjede poslao poruku Hrgoviću

Screenshot: youtube

Screenshot: youtube

Foto: - / -

'Mogu li sad dobiti Hrgovića!?'
Hrvatski boksač, član BK Leonardo, Alen Babić trebao je samo dvije runde za pobjedu nad dosad najtežim i najozbiljnijim protivnikom, 39-godišnjim Amerikancem Shawndellom Wintersom na priredbi u organizaciji Matchroom Boxinga.

U posljednjoj minuti druge runde Babić je još jednom poslao već umornog Wintersa na pod, a ovog puta Amerikanac više nije bio u stanju nastaviti meč i došlo je do prekida.
Zahvaljujući pobjedi Babić je skočio čak 146 pozicija na BoxRec ljestvici i postao 72. teškaš svijeta. Ujedno je treći najbolje rangirani hrvatski teškaš, Filip Hrgović se nalazi na 20., a Petar Milas na 48. mjestu u svijetu.

- Hrgović me napadao i vrijeđao nekoliko puta, a ja to ne zaboravljam. Vidjeli smo se u restoranu prije par mjeseci. On me je tada pitao što se to piše u medijima. Pitao sam ga što želi, a on me je pitao zašto govorim o njemu. Rekao sam da mogu govoriti što želim i da ne može ništa protiv toga. On mi je rekao tada kako sam 1500. boksač svijeta. Mogu li ga sad dobiti?, poručio je Babić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!