18:03 / 16.03.2018.

Autor: HRT

Are: Šveđanima ekipno natjecanje

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Alpska reprezentacija Švedske u sastavu Anna Swenn-Larsson, Mattias Hargin, Frida Hansdotter i Andre Myhrer pobjednik je ekipnog natjecanja na završnici Svjetskog kupa.
Alpska reprezentacija Švedske u sastavu Anna Swenn-Larsson, Mattias Hargin, Frida Hansdotter i Andre Myhrer pobjednik je ekipnog natjecanja na završnici Svjetskog kupa u Areu, domaćini su u finalu sa 3:1 bili bolji od reprezentacije Francuske za koju su vozili Tessa Worley, Julien Lizeroux, Romane Miradoli i Clement Noel. Do trećeg mjesta stigla je reprezentacija Njemačke u sastavu Marina Wallner, Alexander Schmid, Lena Duerr i Linus Strasser koja je imala bolje vrijeme od Austrije za koju su nastupali Katharina Liensberger, Marco Schwarz, Katharina Gallhuber i Manuel Feller. Rezultat u pobjedama je bio 2:2, ali su Nijemci ostvarili bolje ukupno vrijeme. U polufinalu su Šveđani sa 3:1 svladali Nijemce, dok su Francuzi sa također 3:1 bili bolji od Austrijanaca. U četvrtfinalu su Austrijanci svladali Slovence, Francuzi Norvežane, Nijemci Talijane, a Šveđani Švicarce.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!