13:16 / 19.02.2015.

Autor: HRT

Poklepović: Ja sam interventna mjera

Poklepović želi ugasiti požar

Poklepović želi ugasiti požar

Foto: - / -

Poklepović smatra kako Hajduk ima potencijal i da igrače samo treba dobro rasporediti po terenu što Vukas već zna, a i sada će zajedno sve to odraditi najbolje što budu mogli.
Nakon što su propali pregovori s talijanskim stručnjakom Edoardom Rejom, čelnici Hajduka odlučili su za novog trenera postaviti iskusnog stručnjaka Hajduka Stanka Poklepovića.

To je odluka koja je došla interventno, ona je vatrogasna, a ja sam čovjek koji u ovom trenutku možda može odgovoriti na postavljene zahtjeve nakon što su izgubili prva rješenja. Sada treba ugasiti požar. Ne pucam ni na dugo ni na kratko, već sam jedna interventna mjera. Ja odmah ulazim u trening kao da sam cijeli život tamo, što i jesam, prve su izjave Stanka Poklepovića nakon povratka na klupu Hajduka.

Na izvjestan me način iznenadio poziv. Iako nisam trenutačno baš žestok, učinit ću sve da Hariju Vukasu i ostalima u stožeru pomognem u ovom vrlo delikatnom trenutku, dodao je Poklepović.

Poklepović smatra kako Hajduk ima potencijal i da igrače samo treba dobro rasporediti po terenu što Vukas već zna, a i sada će zajedno sve to odraditi najbolje što budu mogli.

Iskusni strateg naglašava kako ovu promjenu trenera treba napraviti s najmanje potresa: Ja nisam došao na prilagođivanje. Znam tko je i što Hajduk. Meni ovo nije nova klupa. Sve znam gdje je tko i ono što je u ovom trenutku najbitnije je da se ovo premošćenje trenera napravi s najmanje potresa. Apsolutno se slažem da momčad treba malo podignuti.

Poklepović smatra kako Igor Tudor nije smio tako napustiti klub: Žao mi je što je bivši trener Igor Tudor otišao iz Hajduka iako želim reći da to nije smio napraviti u ovom trenutku jer je Hajduk najbitniji. On je i prije Marina Brbića, Gorana Vučevića, Stanka Poklepovića, Avdije Vršajevića i Marija Maloče. Hajduk je Hajduk.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!