12:17 / 12.02.2015.

Autor: HRT

Hajduk dao novu ponudu za Reju

Eduardo Reya (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Eduardo Reya (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Talijanski trener Eduardo Reja i dalje je najizgledniji kandidat za trenera Hajduka. Prema pisanju Slobodne Dlamacije, Hajduk je pripremio ponudu koja se ne odbija.
Priča o tome tko će biti novi trener Hajduka se nastavlja. Eduardo Reja, čini se, i dalje je najozbiljniji kandidat. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Hajduk je ponudio poboljšanu ponudu za Reja, a sad je na talijanskom strategu da odluči. Reja neće izlaziti u javnost do ponedjeljka kada bi trebao priopćiti svoju odluku. O ozbiljnost ove priče dovoljno govori i jučerašnji put Reje u Rijeku gdje je gledao utakmicu Kupa između Rijeke i Lokomotive, kako bi se informirao o kvaliteti Hajdukovih suparnika u kupu i prvenstvu. Hajduk je sad stvarno ponudio korektne financijske uvjete, doista su na djelu pokazali veliku želju, daju “misteru” široke ovlasti da sve posloži u što je uključen i rad s mladima. U ponedjeljak će dobiti odgovor da ili ne. Prva ponuda je bila u Opatiji, ovo je druga, sad vrlo konkretna i korektna ponuda. S naše strane neće se govoriti o financijskim detaljima, to je stvar kluba. Ako Reja prihvati, naravno da će se znati pod kojima uvjetima dolazi, rekao je Rejin menadžer Marko Naletilić za Slobodnu Dalmaciju i dodao: Šanse su sad puno veće, ako se nakon sastanka u Opatiji smatralo 50:50, sad je to puno više u korist Hajduka da Reja prihvati ponudu. Neću se hitnuti postocima, ali šanse su vrlo realne. Napokon, srce ga vuče prema Hajduku, to nije floskula. Cijena ovog dogovora Hajduk bi mogla koštati oko 200.000 eura godišnje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!