16:43 / 13.06.2019.

Autor: M.M./Hina

Započela prodaja ulaznica za EURO 2020

Ilustracija (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Ilustracija (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Prijave su moguće isključivo putem službene Uefine poveznice.
Europska nogometna federacija (UEFA) otvorila je mogućnost kupovine ulaznica za Europsko prvenstvo koje će idućeg ljeta biti održano diljem Starog kontinenta.

Unutar prvog sata, primljeno je već više od 300.000 prijava iz 109 različitih zemalja, a prva faza prijava traje do 12. srpnja 2019. godine.

Prijave su moguće isključivo putem službene Uefine poveznice.

Za sve utakmice s većim brojem prijava od broja raspoloživih ulaznica vlasnici će biti određeni ždrijebom te će svi navijači imati jednaku šansu bez obzira na datum prijave. Navijači koji u prvoj fazi ne uspiju dobiti ulaznice, imat će prednost u sljedećim fazama prodaje.

Za Europsko prvenstvo 2020. godine bit će raspoloživ rekordan broj od tri milijuna ulaznica, od čega će 2,5 milijuna biti namijenjeno navijačima zemalja sudionica i široj javnosti.

Prvenstvo će biti održano u dvanaest gradova u dvanaest različitih europskih država tijekom ljeta 2020, a polufinale i finale bit će na londonskom Wembleyu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!