"Xavi izgleda kao da je došao sa štanda na Dolcu"

08.12.2021.

23:13

Autor: A.M./HRT

Trener Barcelone Xavi

Trener Barcelone Xavi

Foto: HTV / HRT

Uvjerljiv Bayern sigurno je prošao u osminu finala, a Barcelona se oprostila od Lige prvaka i nastavit će natjecanje u Europskoj ligi. Dvoboj u Münchenu prokomentirali su Anton Samovojska i Tomislav Stipić.

- Barcelona je pokušala igrati nešto što u ovom trenutku ne može, u Ligi prvaka nije konkurentna i želimo joj sve najbolje u Europskoj ligi. Ne znam zašto je Barca igrala pokušavajući dominirati, kao dok je Xavi bio igrač, a bili su nestabilni i spori, rekao je Tomislav Stipić.


- Bayern je bio za klasu bolji, Barcelona je bila standardna, loša, takva je u španjolskoj ligi, takva je i u Ligi prvaka. Najviše me smeta da Barca nije imala niti jednu šansu, da su barem nešto stvorili, ali ništa, baš ništa. A zadnji red standarno ne može stići nikoga, složio se Anton Samovojska.

- Bayern stalno negdje stvara višak igrača, gdje god pogledaš negdje imaju višak. Xavi je iz doba svoje najbolje moguće Barcelone, tada su on, Iniesta i Messi bili perfektni, a kad bi slučajno izgubili loptu skočili bi kao terijeri i vratili je odmah, ali ne može to igrati s ovim igračima, ovo su igrači za otpis, oštar je bio Samovojska.


Prokomentirali su naši stručnjaci i čemerni govor tijela Xavija Hernandeza, ali i njegove modne navike.


- Što veći klub važnija je energija i karizma trenera, pogledajte Nagelsmanna, ima 34 godine, ali kako je obučen, uvijek ima taj stav samopouzdanja, kaže Stipić.


- Nagelsmann kao da je došao s ručka iz Esplanade, a gledam Xavija, kao da je došao sa štanda, s Dolca, dodao je Samovojska.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!