10:59 / 16.09.2020.

Autor: A.M./Hina

Vratio se Copa Libertadores

Santos - Olimpia 0:0, Marinho i  Rodrigo Rojas u duelu (Foto: REUTERS/Amanda Perobelli/Pool)

Santos - Olimpia 0:0, Marinho i Rodrigo Rojas u duelu (Foto: REUTERS/Amanda Perobelli/Pool)

Foto: - / REUTERS

Nakon skoro šest mjeseci stanke zbog koronavirusne pandemije vratio se Copa Libertadores, svojevrsna Liga prvaka Južne Amerike.
Nakon skoro šest mjeseci stanke zbog koronavirusne pandemije vratio se Copa Libertadores, svojevrsna Liga prvaka Južne Amerike.
U sinoć odigranim susretima grupne faze brazilski Atletico Paranaense je slavio u gostima kod bolivijskog Wilstermanna (3-2), čileanski Colo Colo je kod kuće dobio Penarol iz Urugvaja (2-1), ekvadorski Quito je u gostima bio bolji od peruanskog Binacionala (1-0), dok su brazilski Santos i paragvajska Olimpija igrali - 0:0. Zbog globalne pandemije Copa Libertadores je mirovao od sredine ožujka, a koronavirus još uvijek hara južnoameričkim kontinentom.
Tako se nogomet već tjednima igra u Brazilu, Paragvaju, Peruu, Urugvaju, Ekvadoru, Čileu i Kolumbiji, ali ne i u Argentini, Boliviji i Venezueli.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!