08:53 / 26.05.2020.

Autor: I.L./Hina

Vratar Bournemoutha zarazio se u kupnji

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)

Foto: - / -

Ramsdale kaže da nema nikakvih simptoma i da je sada u izolaciji.
Vratar engleskog prvoligaša Bournemoutha Aaron Ramsdale je objavio da je drugi krug testiranja pokazao da je pozitivan na COVID-19, tri dana nakon što mu je rečeno da je u prvom testiranju bio negativan.

Bournemouth je u nedjelju objavio da je jedan od njegovih igrača pozitivan na koronavirus nakon drugog kruga testiranja, ali nije objavio identitet.

- Moj test izveden prošli ponedjeljak kada smo počeli trenirati je bio negativan, kazao je Ramsdale za "Sun". - Pa sam ovaj tjedan radio normalne stvari koje inače radim, išao u kupnju i na benzinsku crpku. Bio sam oprezan kao i prije, ali čini se da sam se zarazio baš tako u kupnji, dodao je.

Ramsdale se vratio treninzima kada je Premier League dopustila klubovima da imaju treninge u manjim skupinama i da igrači pritom moraju poštivati pravila socijalnog distanciranja.

Ramsdale kaže da nema nikakvih simptoma i da je sada u izolaciji.

- Sada imam sedam dana izolacije. Nije idealno, sada kada su počeli treninzi, kazao je.

Klubovi Premier League moraju se 28. svibnja izjasniti žele li nastaviti sezonu prekinutu u ožujku zbog pandemije koronavirusa ili je okončati i proglasiti prvaka. U medijima se kao datum nastavka sezone, ako se donese takva odluka, spominje 12. lipnja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!