Varane o zvižducima Maguireu: Podržavamo ga

22.07.2022.

09:16

Autor: K.L./HRT

Raphael Varane

Raphael Varane

Foto: Chalinee Thirasupa / REUTERS

Igrač Manchester Uniteda Raphaël Varane osvrnuo se na prošlu sezonu u kojoj "Crveni vragovi" nisu bili uspješni kao što se to očekivalo od njih.

Ipak, očekuje bolje izdanje ove sezone s novim trenerom Erikom ten Hagom.

- Mislim da smo mogli mnoge stvari napraviti bolje. Naravno da se želimo popraviti za sljedeću sezonu. Treba nam konzistentnost, a moramo i vratiti samopouzdanje. Nova sezona i novi start, veselimo se tome. Novi je i trener i njegove ideje i stil. Sve je drugačije. Moramo raditi marljivo i imati predodžbu o tome kako trener želi da igramo s taktičke strane, rekao je Varane pa komentirao kritike upućene kapetanu Harryju Maguireu. U Melbourneu na pripremama je čak doživio i zviždanje vlastitih navijača.

- On je veoma važan igrač za nas, on je kapetan i ima mnogo dobrih kvaliteta. Podržavamo ga, on je dio momčadi i veoma važan za nas. On je bio jedan od onih koji su mi pomogli kad sam došao da se bolje prilagodim, rekao je Varane.

Cristiano Ronaldo iskazao je želju da napusti United i nije otišao na pripreme.

- Cijenimo ga kao igrača i osobu. Debate o tomu da smo bili slabiji s njim su bile izvan svlačionice, znamo njegove kvalitete, ali i da je veoma slavan pa će mnogi ljudi pričati o njegovim igrama i ekipe, zaključio je Varane.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!