Utorak nogometni "Dan D": Igrat će se Final four Lige prvaka?

15.03.2020.

16:34

Autor: K.L./HRT

default error photo
Prema pisanjima španjolskih medija, jedna od mogućnosti završetka nogometne Lige prvaka i Europske lige je i Final Four.
Prema pisanjima španjolskih medija, jedna od mogućnosti završetka nogometne Lige prvaka i Europske lige je i Final four. Nakon što je većina europskih liga prekinuta zbog koronavirusa traže se optimalna rješenja koja će se službeno usuglasiti u utorak na sastanku Uefe.

Sve je izvjesnije da će se Europsko prvenstvo 2020. godine odgoditi ili za prosinac ili za sljedeću godinu, a Liga prvaka i Europska liga "spašavaju" se završnicom na kojoj bi sudjelovale četiri momčadi.
Prijedlog Uefe je da se u četvrtfinalu igra samo jedna utakmica na neutralnom terenu ili da se ždrijebom odredi domaćin. Nakon toga bi četiri momčadi sudjelovale na Final fouru, točnije Lige prvaka bi se igrala u Istanbulu, a Europska liga u Gdanjsku.

Na videokonferenciji će u utorak, 17. ožujka, sudjelovati 55 predstavnika nogometnih saveza koji će glasovati o bliskoj budućnosti klupskog i reprezentativnog nogometa.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!