Ulaznice za utakmice Argentine najtraženije

25.08.2022.

16:19

Autor: I.L./HRT/Hina

Argentinska nogometna reprezentacija

Argentinska nogometna reprezentacija

Foto: A.RICARDO / shutterstock

Ulaznice za utakmice Argentine na Svjetskom prvenstvu u Katru u skupini protiv Meksika i Saudijske Arabije bile su "najviše tražene" manje od tri mjeseca prije Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru (20. studenog - 18. prosinca), prema voditelju turnira.

Voditelj turnira Nasser Al-Khater je u interviewu za katarsku nacionalnu novinsku agenciju QNA izjavio da je utakmica između Meksika i Argentine, koja se igra 26. studenog na stadionu Lusail, bila "najtraženija", a slijedi je utakmica Saudijske Arabije i Argentine koja je na rasporedu 22. studenog na istom stadionu. 


Ukupno je prodano 2,45 milijuna ulaznica za prvo Svjetsko nogometno prvenstvo koje se održava na Bliskom istoku i u arapskom svijetu, objavila je FIFA prošli tjedan.


Zemlja domaćin, zatim SAD, Engleska, Saudijska Arabija, Meksiko, Ujedinjeni Arapski Emirati, Francuska, Argentina, Brazil i Njemačka vode u prodaji ulaznica, prema podacima FIFA-e.


Broj dostupnih ulaznica je 3,2 milijuna, od čega je trećina rezervirana za sponzore i partnere, podsjetio je Al-Khater.


FIFA tek treba objaviti datume za "last minute" fazu prodaje ulaznica krajem rujna po principu "tko prvi, njegovo".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!