12:13 / 17.06.2020.

Autor: I.L./HNS/HRT

UEFA odlučuje o nastavku europskih natjecanja

Real Madrid v Manchester City (REUTERS/Juan Medina)

Real Madrid v Manchester City (REUTERS/Juan Medina)

Foto: - / REUTERS

Na sjednici sudjeluje i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.
Izvršni odbor Uefe sastaje se danas i sutra putem videolinka kako bi odlučio o nastavku klupskih i reprezentativnih natjecanja.

Videokonferencija Izvršnog odbora krovne europske nogometne organizacije, na kojoj kao član sudjeluje i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, počela je danas u podne, a bit će nastavljena u četvrtak u 9 sati, prenosi HNS.

Na dnevnom će redu biti organizacija preostalih utakmica ovosezonskih izdanja Lige prvaka i Europske lige, kao i sustav natjecanja za sljedeću sezonu, a zatim i nastavak natjecanja u Ligi prvakinja i UEFA Ligi mladeži.

Na reprezentativnom će se planu razgovarati o gradovima domaćinima i rasporedu utakmica Europskog prvenstva sljedećeg ljeta, preostalim kvalifikacijskim utakmicama i rasporedu susreta u nadolazećoj Ligi nacija, te ždrijebu europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Osim toga, Izvršni odbor Uefe dogovarat će kalendar i format natjecanja za Europskog prvenstva U-21 i U-19 te Europskog prvenstva za nogometašice U-17 i futsalskih natjecanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!