20:39 / 06.04.2020.

Autor: I.L./Hina

U Madridu umro poznati srpski trener Radomir Antić

Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo

Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/File Photo

Foto: - / REUTERS

Najveće je uspjehe ostvario na klupi Atletica koji je vodio od 1995. do 2000. godine.
Poznati srpski nogometni trener Radomir Antić preminuo je u ponedjeljak u Madridu u dobi od 71 godine, objavio je njegov bivši klub Atletico.

Većinu svoje trenerske karijere Antić je proveo u Španjolskoj gdje je vodio i madridski Real (1991. - 92.) i Barcelonu (2003.), a najveće je uspjehe ostvario na klupi Atletica koji je vodio od 1995. do 2000. godine. U sezoni 1995./96. s madridskim je klubom osvojio i prvenstvo i Španjolski kup.

Od 2008. do 2010. godine Antić je bio izbornik reprezentacije Srbije s kojom je sudjelovao i na Svjetskom prvenstvu u JAR.
Iz Atletica su objavili da je umro nakon kratke i teške bolesti, a srpski mediji prenose da je imao rak gušterače, koji mu je otkriven početkom siječnja.

- Atleticova obitelj je u tuzi zbog smrti jednog od naših legendarnih trenera. Uvijek ćeš biti u našim srcima, poručio je madridski klub.

Antić je posljednjih godina za španjolske medije komentirao utakmice i druge događaje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!