12:15 / 08.04.2022.

Autor: HRT/Hina

Tudor: Nećemo od bodova odustati ni kod Intera

Igor Tudor

Igor Tudor

Foto: Daniele Mascolo / REUTERS

Hrvatski trener Igor Tudor najavio je da njegova Verona ima velike planove i ove subote kada gostuje kod aktualnog prvaka, milanskog Intera, u ogledu 32. kola talijanske Serie A.

Inter se trenutačno bori s Milanom i Napolijem za sam vrh ljestvice. Inter je treći i ima četiri boda manje od Milana, odnosno, tri manje od Napolija, s tim da je odigrao i utakmicu manje u odnosu na vodeći dvojac.


Verona je, pak, na devetom mjestu te još uvijek može osigurati izlazak na europsku scenu iduće sezone. Za šestim Lazijom u ovom trenutku Verona zaostaje sedam bodova.


- Posljednjih dana radimo na tome kako bi vratili energiju nakon zadnje utakmice i pobjede protiv Genoe od 1-0. No, mojim igračima neće biti potrebna nikakva ekstra motivacija prije dvoboja kod Intera. Za nas je to najpoticajnija moguća utakmica. Gostujemo kod prvaka i želimo se dokazati, rekao je Tudor te je dodao:


- Naravno da je gostovanje kod Intera teško i jedna od najtežih utakmica u prvenstvu. Ali, naša je motivacija na gornjoj razini. Želimo biti pravi, konkurentni te namjeravamo iznenaditi ako nam se ukaže šansa. Momčad je prava, imamo dobar mentalitet i željni smo stalnog napredovanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!