Tuchel: Klub je dobio četiri ponude za novog vlasnika

02.04.2022.

13:45

Autor: HRT

Thomas Tuchel

Thomas Tuchel

Foto: Chris Radburn / REUTERS

Trener Chelseaja Thomas Tuchel odgovarao je na novinarska pitanja nakon povratka klupskom nogometu. Novinare je najviše zanimala situacija oko novog vlasnika. 

- Ne znam smijem li vam uopće reći koje su nove ponude u pitanju. Po mojim saznanjima, klub ima četiri konkretne ponude i u idućim tjednima očekuje se nastavak pregovora. Jesam li ja bio u kontaktu s nekim od potencijalnih novih vlasnika? Apsolutno ne, ne znam je li to dobra ideja ili loša, ali ako se moram uključiti, onda je bolje što kasnije, rekao je trener Chelseaja. 


Komentirao je odluke Engleskog nogometnog saveza: 


- Bilo bi iz sportske perspektive lijepo vidjeti naše navijače na stadionu kako nam daju podršku. Drago nam je da su tako odlučili u Savezu i da ćemo imati navijače u Ligi prvaka i FA kupu. 

Koliko je zbog cijele ove situacije teško pripremati iduću sezonu?


- Teško je pretpostaviti koliki je to nedostatak. Fokusiramo se na ono što imamo trenutno i na naše sljedeće utakmice. Dakle, možda je to prednost za nas jer se ne zamaramo oko toga. Kasnije, kad se ovo sve smiri, onda ćemo imati dovoljno vremena. 


Zanimljiva je bila i činjenica da je nagradu za trenera mjeseca u Premier ligi dobio trener Arsenala Mikel Arteta:


- Ne smatram to čudnim niti se brinem. Što se mene tiče, mi možemo nastaviti pobjeđivati, a ne moramo dobivati nagrade. Nitko sretniji od mene. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!