13:52 / 09.01.2019.

Autor: A.M./Hina

Tottenham i dalje čeka svoj novi stadion

Radnici i mehanizacija i dalje su na White Hart Laneu (Screenshot: YouTube)

Radnici i mehanizacija i dalje su na White Hart Laneu (Screenshot: YouTube)

Foto: - / -

Tottenham neće moći dočekati Borussiju Dortmund 13. veljače u utakmici osmine finala Lige prvaka na svom novom stadionu na kojem kasne radovi.
Tottenham neće moći dočekati Borussiju Dortmund 13. veljače u utakmici osmine finala Lige prvaka na svom novom stadionu na kojem kasne radovi i koji neće biti gotov prije kraja veljače, objavio je engleski prvoligaš u srijedu.
U svom je priopćenju engleski klub, trenutačno treći na ljestvici engleskog prvenstva, potvrdio da će se sve domaće utakmice predviđene od danas do vikenda 16. i 17. veljače, uključujući i utakmicu  Lige prvaka, igrati na Wembleyu, stadionu na kojem je Tottenham igra gotovo sve svoje utakmice "kod kuće".
- Želim se ispričati našim navijačima i zahvaliti na strpljenju, izjavio je vlasnik kluba Daniel Levy koji je dodao da je klub u "vezi s izvođačima radova" i predstavnicima vlasti kako bi se odredio program testiranja koje je potrebno provesti prije inauguracije novog stadiona sa 62.000 mjesta.
Vodeći ljudi Tottenhama su se nadali da će stadion biti gotov u rujnu 2018., ali su radovi stalno kasnili.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!