Ten Hag uvodi red u svlačionicu "Crvenih vragova"

21.07.2022.

11:16

Autor: HRT/Hina

Erik ten Hag

Erik ten Hag

Foto: Murad Sezer/File Photo / REUTERS

Novi menadžer Manchester Uniteda Nizozemac Erik ten Hag polako uvodi red u svlačionicu "Crvenih vragova", prenose britanski mediji.

Nakon blažeg pristupa njegovih prethodnika Ole Gunnara Solskjaera i Ralfa Rangnicka, Nizozemac čvrstom rukom želi uvesti red na Old Trafford.


Tako je igračima zabranio alkohol tijekom tjedna, igrači će imati redovita vaganja i bit će kažnjeni ako nisu u formi, a upozorio ih je i na posljedice curenja vijesti iz svlačionice.


Rečeno im je da se oslobode svojih osobnih kuhara i jedu hranu koju je osigurao klub.


- Mislim da nam je to neko vrijeme nedostajalo. Za mene disciplina nije samo način na koji igraš na terenu, pozicija koju imaš, što moraš raditi, to je i izvan terena. Nemojte kasniti na sastanke, nemojte kasniti na obroke, kazao je portugalski veznjak Bruno Fernandes za Daily Mail.


- Njegove ideje su jasne, pravila su jasna, samo se toga moramo pridržavati. Mislim da je to jako važno jer ako svi stignu na vrijeme, a netko kasni, treba ga kazniti, dodao je.


United je na azijskoj pripremnoj turneji do sada odigrao tri utakmice upisavši tri pobjede. Pobijedili su Liverpool sa 4-0, Melbourne Victory sa 4-1, te Crystal Palace sa 3-1.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!