17:42 / 12.03.2018.

Autor: A.M./Hina

SP 2018: Rasprodane karte za finale i dvoboj Argentina - Island

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

FIFA je objavila da su rasprodane sve ulaznice za dvije od ukupno 64 utakmice, za finale i za dvoboj Argentina - Island.
Međunarodni nogometni savez (FIFA) u ponedjeljak je objavio da su rasprodane sve ulaznice za dvije od ukupno 64 utakmice Svjetskoga nogometnoga prvenstva koje u lipnju počinje u Rusiji.  

Uoči nove faze prodaje ulaznica, FIFA je obznanila da više nema ulaznica za finalni dvoboj 15. srpnja na moskovskome stadionu Lužnjiki, kao i za dvoboj između Argentine i Islanda 16. lipnja u Moskvi, ali na stadionu Otkritie Arena. S obzirom na golemi interes, pogotovu Islanđana, od kojih čak petina ukupnog stanovništva želi putovati u Rusiju, moguće je da će za tu utakmicu određeni dio ulaznica ipak imati argentinski i islandski Savez te turističke agencije.

Nova faza prodaje ulaznica počinje u utorak 13. ožujka, a FIFA navodi kako je od rujna prošle godine pustila u prodaju 1.303.616 karata. Do početka prvenstva ostala su još 94 dana, FIFA je zadovoljna prodajom ulaznica.
Nova, treća faza počinje u utorak u 10 sati po hrvatskome vremenu kada će se na službenim starnicama FIFA-e moći kupiti ulaznice za sve dvoboje osim dvije navedene utakmice. S obzirom na veliki interes navijača diljem svijeta, FIFA poziva zainteresirane navijače na što bržu prijavu.

Raspoloživih će ulaznica biti i za dvoboje hrvatske reprezentacije: Hrvatska - Nigerija (16. lipnja u Kalinjingradu), Argentina - Hrvatska (21. lipnja u Nižnjem Novgorodu) te Island - Hrvatska (26. lipnja u Rostovu na Donu).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!