23:51 / 18.10.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Slučaj crni jastuk: Prijateljstvo Lovrena i Salaha na kušnji?

-

-

Foto: - / -

Mohamed Salah i Dejan Lovren veliki su prijatelji, ali i zabavljači.
Mohamed Salah i Dejan Lovren veliki su prijatelji, ali i zabavljači. U svlačionici Liverpoola s njima nikad nije dosadno. Napadač egipatske reprezentacije i hrvatski reprezentativac druže se i u slobodno vrijeme, a za šalu su spremni u bilo kojem trenutku.

Početkom mjeseca Salah je na Instagramu objavio sliku na kojoj leži na kauču i mazi mačku. Iza njegove glave se vidi ukrasni jastuk i to čupavi, crne boje. Brate, crni jastuk i tvoja kosa. Ne vidim razliku!, napisao mu je tada Lovren osvrnuvši se na Salahovu osebujnu frizuru.
Podijelio je Lovren i jednu današnju sliku s treninga Liverpoola. Očito su tijekom razgibavanja ponovno komentirali Salahovu frizuru jer je Lovren prokomentirao: Mo, jesi li razumio što sam govorio o crnom jastuku?
Salah je nedavno izjavio kako ne razmišlja o tome da promijeni frizuru, a za Lovrena je rekao kako ga često nasmijava i kako su jako bliski.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!