15:26 / 23.03.2020.

Autor: K.L./Hina

Slovenija: Bez nogometa barem do svibnja

Ilustracija (Luka Stanzl/PIXSELL)

Ilustracija (Luka Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Odbor za hitnost Slovenskog nogometnog saveza (NZS) donio je odluku kako se zbog pandemije koronavirusa natjecanja pod njegovim okriljem neće nastaviti prije svibnja.
Odbor za hitnost Slovenskog nogometnog saveza (NZS) donio je odluku kako se zbog pandemije koronavirusa natjecanja pod njegovim okriljem neće nastaviti prije svibnja.

Nogometna natjecanja u Sloveniji prekinuta su 12. ožujka do kraja ovog mjeseca.
- Zbog nemogućnosti nastavka natjecanja u trenutnim okolnostima i zbog osiguravanja sigurnosti i zdravlja svih nogometnih djelatnika trenutačno je nemoguće tvrditi kako će se sezona nastaviti u travnju posebice s obzirom da će klubovima trebati neko vrijeme za pripremu. Natjecanja u organizaciji NZS-a nastavit će se nakon što državna tijela donesu odluku o prestanku izvanrednog stanja prema kojemu su zabranjene javne priredbe. U svakom slučaju ne treba očekivati da će se natjecanja nastaviti prije početka svibnja, objavio je NZS.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!