15:50 / 07.06.2019.

Autor: HRT

Slišković više nije trener Zrinjskog

-

-

Foto: - / -

Kako su objavili na službenoj Facebook stranici, Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog stožera HŠK Zrinjski.
Proslavljeni nogometaš i trener Blaž Slišković više neće voditi mostarskog premijerligaša Hrvatski sportski klub Zrinjski, a odluka o tome donesena je sporazumno.

Kako su objavili na službenoj Facebook stranici, Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog stožera HŠK Zrinjski.

- Nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produljen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inozemstvu, navodi se u objavi.

Pojašnjava se kako je klub u razdoblju do pronalaženja novog angažmana angažirati Blaža Sliškovića kao savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je on i prihvatio.

U objavi na Facebooku HŠK Zrinjski se zahvalio Sliškoviću što je dao veliki doprinos uspjesima mostarskih "Plemića" u posljednje tri sezone.

HŠK Zrinjski je u ovoj sezoni izgubio naslov prvaka BiH, te je završio na drugoj poziciji, a prethodno je tri godine zaredom bio prvak zemlje.

Slišković je proslavljeni bosanskohercegovački i hrvatski nogometaš koji je nastupao u momčadima Veleža, Hajduka, Olympique iz Marseillea, Pescare, ali i mostarskom Zrinjskom. Kao trener vodio je momčad Hajduka, bio izbornik BiH, te trener HŠK Zrinjskog.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!