14:41 / 11.06.2018.

Autor: HRT

Slišković podnio ostavku na mjesto trenera Zrinjskog iz Mostara

Screenshot HRT

Screenshot HRT

Foto: - / HRT

Nogometni stručnjak Blaž Slišković podnio je u ponedjeljak ostavku na mjestu trenera Hrvatskog športskog kluba (HŠK) Zrinjskog iz Mostara .
Nogometni stručnjak Blaž Slišković podnio je u ponedjeljak ostavku na mjestu trenera Hrvatskog športskog kluba (HŠK) Zrinjskog iz Mostara nakon što je s njim dva puta zaredom osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Kako su objavili iz HŠK Zrinjskog, Slišković je klupu bosanskohercegovačkog prvaka napustio na osobni zahtjev.
Cijeneći sve što je Slišković uradio za klub, posebno u protekle dvije sezone u kojima je momčad odveo do dva naslova prvaka, HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe, navodi se u propćenju mostarskog kluba u kojem se ističe da će Slišković dobiti novu funkciju u športskom segmentu kluba s mogućnosti odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana. 
Slišković je ranije najavio mogućnost da ode u veći europski klub, a do sada je trenirao momčad Hajduka, za koji je nastupao i kao igrač, reprezentaciju BiH te momčadi Zrinjskog i Širokog Brijega.
HŠK Zrinjski je najavio da će uskoro javnost obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!