13:59 / 11.10.2018.

Autor: HRT/Hina

Ronaldov odvjetnik: On ne poriče da je pristao sklopiti sporazum

Cristiano Ronaldo (Sanjin Strukic/PIXSELL)

Cristiano Ronaldo (Sanjin Strukic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

"To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju", rekao je Ronaldov odvjetnik.
Napadač portugalske nogometne reprezentacije i Juventusa Cristiano Ronaldo demantirao je optužbe za silovanje Amerikanke Kathryn Mayorga 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu.

Amerikanka je u razgovoru za njemački tjednik Der Spiegel optužila napadača Juventusa da ju je 13. lipnja 2009. silovao u svom apartmanu u Las Vegasu. Ronaldo joj je iduće godine isplatio 375.000 dolara za šutnju, no osam godina kasnije odlučila ga je tužiti.

Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje, rekao je Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen.

To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama.

U medije su procurili navodni službeni dokumenti s Ronaldovim izjavama.

Dokumenti koji navodno sadrže Ronaldove izjave o ovom slučaju su lažirani. Ukrali su ih hakeri, a zatim proslijedili medijima. Značajni dijelovi su promijenjeni ili potpuno izmišljeni, zaključio je Christiansen.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!