09:32 / 16.09.2019.

Autor: M.M./HRT

Ronaldo se rasplakao gledajući snimku pokojnog oca

Cristaino Ronaldo (Srdjan Ilic/PIXSELL)

Cristaino Ronaldo (Srdjan Ilic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Gostujući u emisiji Piersa Morgana, Cristiano Ronaldo, govorio je o svojem životu, a prisjetio se i svog preminulog oca Josea Dinisa Aveira.
Gostujući u emisiji poznatog engleskog novinara Piersa Morgana, Cristiano Ronaldo, govorio je o svojem životu, a prisjetio se i pokojnog oca Josea Dinisa Avira.

Nakon što su mu pustili snimku oca koji s ponosom govori o Ronaldu uoči Europskog prvenstva u Portugalu 2004. godine, Ronaldo se rasplakao.- Nikad nisam vidio ovu snimku, odakle vam? Moram je imati da je pokažem svojoj obitelji, rekao je Ronaldo dodavši kako je mislio da će intervju biti smiješan i da nije očekivao da će se rasplakati.

- Nisam dobro poznavao svog oca. Bio je alkoholičar i nikada s njim nisam normalno razgovarao, rekao je Juventusov napadač.

- Žao mi je što nije doživio sve moje uspjehe, vidio sve moje nagrade i da sam postao najbolji na svijetu, rekao je Ronaldo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!