Ronaldo objavio sliku s obitelji: Gio i naša djevojčica konačno su s nama

21.04.2022.

23:30

Autor: I.L./HRT

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Foto: MDI / shutterstock

- Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su s nama, objavio je Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama uz sliku svoje obitelji dok u krilu drži novorođenu kći.

Portugalska zvijezda i Georgina Rodriguez očekivali su rođenje blizanaca, dječaka i djevojčice, no zbog komplikacija tijekom porođaja dječak nije preživio. 

Ronaldu su stigle brojne poruke suosjećanja i podrške, od suigrača, drugih sportaša i običnih navijača, ali i rivala. Portugalska zvijezda zbog tragedije nije nastupila u utakmici protiv Liverpoola, a navijači na Anfieldu su u sedmoj minuti ustali, zapljeskali i zapjevali himnu You'll Never Walk Alone poslavši tako poruku podrške "sedmici" Crvenih vragova u teškim trenucima za njegovu obitelj. 


- Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu, napisao je Ronaldo. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!