14:57 / 04.10.2018.

Autor: HRT

Ronaldo nije pozvan za utakmice protiv Poljske i Škotske

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ponovno je ispušten s popisa izbornika Fernanda Santosa za utakmice protiv Poljske i Škotske.
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ponovno je ispušten s popisa izbornika Fernanda Santosa za utakmice protiv Poljske i Škotske koje su na rasporedu u listopadu, objavio je u četvrtak Portugalski nogometni savez (FPF). Ronaldo, najbolji strijelac Portugala i igrač s najviše reprezentativnih nastupa, također je propustio dvije utakmice Portugala u rujnu - prijateljski susret protiv Hrvatske i utakmicu Lige nacija protiv Italije. Ronaldo je tada tražio od Santosa da ga izostavi,  objašnjavajući to činjenicom da mu treba vremena da se privikne na prelazak iz Real Madrida u Juventus. Portugal utakmicu Lige nacija u Poljskoj igra 11. listopada, a onda četiri dana kasnije u Škotskoj igra prijateljsku utakmicu. Prema pisanju portugalskih medija, Ronaldo bi mogao propustiti i utakmice koje su na rsporedu u studenom -protiv Italije u Milanu i protiv Poljske kod kuće.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!