23:35 / 24.08.2020.

Autor: I.Ž.K./Hina

Ronaldinho nakon više od pet mjeseci pušten na slobodu

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Foto: - / REUTERS

Osim Ronaldinha, pušten je i njegov brat Roberto de Assis Moreira.
Bivša brazilska nogometna zvijezda Ronaldinho, koji je u Paragvaju zadržan više od pet mjeseci zbog korištenja lažne putovnice prilikom ulaska u tu zemlju, pušten je na slobodu, objavio je u ponedjeljak sudac zadužen za slučaj.

Sudac Gustavo Amarilla, također je odobrio puštanje Ronaldinhova brata Roberta de Assisa Moreira. Braća su bila u pritvoru od 6. ožujka.

Ronaldinho je u Paragvaj stigao zbog promocije svoje knjige 'Genij života' te kako bi sudjelovao u nekoliko humanitarnih akcija, a umjesto toga završio je iza rešetaka.

Krajem travnja, brazilski su mediji objavili priču uz tvrdnju da je Ronaldinho u Paragvaj stigao iz posve drugih razloga te da nije govorio istinu. Journal de Brasilia tvrdi da je legendarni nogometaš otputovao u Paragvaj u organizaciji Winpokera, te da je trebao biti dio kockarskog turnira.

Ronaldinho je karijeru završio u siječnju 2018., a smatraju ga jednim od najboljih nogometaša na svijetu. Igrao je za Barcelonu, PSG i Milan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!