11:31 / 03.11.2020.

Autor: K.L./Hina

Riječanima poznati sudac, Dinamu sudi manje iskusni Francuz

Nogometaši Rijeke (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Nogometaši Rijeke (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Riječani već imaju iskustva sa 42-godišnjim finskim sucem koji im je sudio utakmicu grupne faze Europske lige.
Finac Mattias Gestranius određen je za suca utakmice 3. kola skupine F nogometne Europske lige u kojoj će Rijeka u četvrtak (18.55 sati) ugostiti Napoli, a Francuz Jerome Brisard sudit će dvoboj Dinama i austrijskog Wolsbergera na Maksimiru (21.00) u skupini K.

Riječani već imaju iskustva sa 42-godišnjim finskim sucem koji im je sudio utakmicu grupne faze Europske lige protiv grčkog AEK-a u Ateni prije tri godine, koja je završila 2-2.
Finac je međunarodni sudac od 2009., a iza sebe već ima utakmice grupne faze Lige prvaka i Europske lige, kao i kvalifikacijske reprezentativne utakmice.
Dinamo je za suca dobio manje iskusnog, 34-godišnjeg Francuza koji je međunarodni sudac od 2018., a do sada je sudio samo jednu utakmicu grupne faze Europske lige. Brisard nikada nije sudio hrvatskom klubu ili nekoj od hrvatskih reprezentacija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!