09:07 / 16.03.2020.

Autor: A.M./HRT

Rakitić poručio: Perite ruke i slijedite upute

Videoporuka Ivana Rakitića

Videoporuka Ivana Rakitića

Foto: - / -

Nogometaši Barcelone uključili su se u akciju #Stay at home, kojom poručuju ljudima da ostanu kod kuće kako bi smanjili mogućnost prenošenja koronavirusa, a sudjeluje i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.
Nogometaši Barcelone uključili su se u akciju #Stayathome, kojom poručuju ljudima da ostanu kod kuće kako bi smanjili mogućnost prenošenja koronavirusa, a sudjeluje i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. "Raketa" je tako snimio videOporuku u kojoj poziva ljude da ne napuštaju svoje domove. - Ja sam Ivan Rakitić i želim vam poslati poruku iz svoje kuće. Mislim da je jako bitno slijediti upute koje dobivamo, mislim da svi trebamo ostati kod kuće i iskoristiti vrijeme za obiteljske aktivnosti. Moramo raditi i misliti na druge stvari te vjerovati ljudima koji brinu o nama. Perite ruke dobro, izbjegavajte kontakte s drugim ljudima i zajedno ćemo prebroditi ovo. Hvala vam i pozdrav svima, poručio je na španjolskom jeziku.
U akciji sudjeluje i najslavniji igrač Katalonaca Lionel Messi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!