14:20 / 12.05.2019.

Autor: M.M./HRT

Rakitić na meti radikalnih navijača Barcelone

Ivan Rakitić (Igor Kralj/PIXSELL)

Ivan Rakitić (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Prema pisanju španjoskog AS-a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić našao se na meti pripadnika radikalne navijačke skupine Boixos Nois.
Prema pisanju španjolskog AS-a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić našao se na meti pripadnika radikalne navijačke skupine Boixos Nois.

Naime, oni su došli pred Rakitićevu kuću kako bi izrazili nezadovoljstvo što je on nakon Barcelonina poraza od Liverpoola 4:0, otišao u Sevillu i slavlje na kojem se družio s Joséom Maríom del Nidom Carrascom, sinom bivšeg predsjednika Seville.

Rakitić im je objasnio da je u Sevillu išao iz obiteljskih razloga, te da nije imao namjeru nikoga uvrijediti.

Istaknuo je kako je htio da njegov posjet Sevilli prođe nezapaženo, te kada je čuo da su na Instagramu osvanule slike njegova boravka u Sevilli, odmah je zatražio da se iste obrišu.

Razgovor je završio u mirnom tonu i susret je prošao bez incidenta, a članovi radikalne skupine zatražili su od Rakitića veću predanost i bolju igru u nastavku sezone.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!