Raiola otkrio kada će Haaland napustiti Borussiju

10.12.2021.

13:45

Autor: HRT

Erling Haaland

Erling Haaland

Foto: Leon Kuegeler / REUTERS

Jedan od najpoznatijih nogometnih agenata Mino Raiola danas je u razgovoru za njemački Sport1 govorio o brojnim nogometnim temama, pa je se tako dotakao i nekih od svojih najvrjednijih igrača.

Koja je iduća destinacija Erlinga Haalanda ono je što zanima sve ljubitelje nogometa, a njegov agent bio je direktan na to pitanje:


- Velika je šansa da će Haaland otići ovog ljeta. Reći ćemo Borussiji koja je naša ideja, a oni će nama reći svoje ideje. Ali nikakva odluka o budućnosti Erlinga neće biti donesena ove zime. Možda ovo ljeto, možda ljeto poslije. Vidjet ćemo.


-  Haaland će napraviti iskorak u karijeri. Bayern, Real, Barcelona, Manchester City - to su veliki klubovi kojima se može pridružiti. Manchester City je osvojio PL pet puta, znatno više od Man Uniteda. Kad smo prešli u Borussiju svi smo znali da će doći do ovog koraka, zaključio je Raiola raspravu o Haalandu.

Na pitanje o Pogbi rekao je kako ima dosta ponuda, ali sigurno je jedino da neće u Bayern:


- Imamo mnogo ponuda za Pogbu, uključujući prijedlog za produljenje ugovora od Uniteda. Vidjet ćemo što je najbolje za njega. Pogba u Bayernu? Nemoguće - ne daju oni toliko visoke plaće.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!