15:36 / 30.01.2019.

Autor: M.M./HRT

Pronađeni dijelovi zrakoplova u kojem je bio nogometaš Sala?

-

-

Foto: - / -

Na plaži u blizini Surtainvillea u Normandiji pronađeni su dijelovi sjedala za koje se sumnja da pripadaju zrakoplovu u kojem je bio nogometaš Emiliano Sala.
Na plaži u blizini Surtainvillea u Normandiji u ponedjeljak su pronađeni dijelovi sjedala za koje se sumnja da pripadaju nestalom zrakoplovu u kojem je bio nogometaš Emiliano Sala i pilot David Ibbotson, prenose engleski mediji.
Mali zrakoplov Piper PA-46 nestao je 21. siječnja kada se nogometaš vraćao iz Nantesa, gdje je igrao, u Cardiff, kako bi se priključio klubu iz engleske Premijer Lige za koji je tek potpisao 17 milijuna težak ugovor.

Zrakoplov je napustio Nantes u 19.15 sati i letio je na visini od 5000 stopa kada je kontaktirao zračnu kontrolu Jerseya tražeći dopuštenje za slijetanje, objavila je policija Guernseya.

- Nije bilo poziva u pomoć. Nestao je s radara i prekinuta je komunikacija, rekao je David Barker iz Lučke kapetanije Guernseya.

Službena potraga okončana je nakon tri dana. Salina obitelj nije se željela pomiriti s tom odlukom, pa je angažirala jednu njemačku tvrtku kako bi nastavila potragu. U pomoć su uskočili i brojni nogometaši s donacijama kako bi se potraga nastavila.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!