18:48 / 01.10.2018.

Autor: HRT

Predsjednik Barcelone o Guardioli: Naša vrata su mu uvijek otvorena

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu izjavio je kako bi klub raširenih ruku dočekao Pepa Guardiolu odluči li se vratiti u klub .
Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu izjavio je kako bi klub raširenih ruku dočekao Pepa Guardiolu odluči li se vratiti u klub za koji je igrao 11 godina, a i trenirao ga od 2008. godine te osvojio 14 trofeja uključujući dvije Lige prvaka.

Guardiola je otišao 2012. godine, nakon čega prelazi u Bayern, a potom u Manchester City gdje je i danas.

Prije nekoliko dana sam čitao kako je izjavio da se u budućnosti misli vratiti u Barcelonu i brinuti o La Masiji, rekao je Bartomeu u razgovoru za The Times of London. To je dobra vijest za naš klub i to bi mogao raditi jednog dana. On zna da su mu vrata uvijek otvorena. I kad je rekao da odlazi 2012., rekli su mu da bi mogao brinuti o La Masiji. Ali htio je otići. Nitko mu nije rekao da ode, mogao bi se vratiti u budućnosti. Zašto ne?, zaključio je predsjednik Barcelone.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!