23:04 / 30.03.2020.

Autor: Hina

Predsjednici Fiorentine i Torina misle kako sezona neće biti završena

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)

Foto: - / -

Vlasnici talijanskih nogometnih prvoligaša Fiorentine i Torina, Rocco Commisso i Urbano Cairo u ponedjeljak su u nevezanim intervjuima izjavili kako smatraju da se aktualna sezona u Serie A neće završiti.
Vlasnici talijanskih nogometnih prvoligaša Fiorentine i Torina, Rocco Commisso i Urbano Cairo u ponedjeljak su u nevezanim intervjuima izjavili kako smatraju da se aktualna sezona u Serie A neće završiti. -   Razmišljajmo sada o zdravlju, o nogometu ćemo kasnije. Vidjet ćemo kada će se igrači moći vratiti treninzima, ali postoji ozbiljna mogućnost kako prvenstvo neće završiti, izjavio je Commisso u intervjuu za talijanski državni radio.
- Čak i kada bi se klubovi mogli vratiti treninzima u svibnju, a utakmicama krajem lipnja, sezona bi završila tek u kolovozu. Dajmo tada svima mjesec dana odmora, pa mjesec dana za pripreme i sljedeće prvenstvo bi počelo tek u studenome, kazao je Cairo u razgovoru za drugu radijsku postaju RAI-ja.
U Italiji je od koronavirusa do ponedjeljka umrlo 11,591 osoba, što je više od trećine umrlih u cijelom svijetu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!