19:17 / 24.03.2020.

Autor: I.L./Hina

Potpredsjednik Željezničara zaražen koronavirusom

Ilustracija (Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Ilustracija (Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Badžak se nalazi na popisu od 15 zaraženih osoba koje je objavila Općina Konjic.
Potpredsjednik sarajevskog nogometnog kluba Željezničar Jasmin Badžak zaražen je koronavirusom te će najmanje 14 dana provesti u obaveznoj samoizolaciji.

Kako su u utorak prenijeli bosanskohercegovački mediji, Badžak se nalazi na popisu od 15 zaraženih osoba koje je objavila Općina Konjic.

Potpredsjednik "plavih" s Grbavice je 11. ožujka u ime kompanije Eurosjaj nazočio proslavi 70 godina rada kompanije vojne industrije Igman iz Konjica, a na njoj je bila jedna zaražena osoba iz Srbije, od koje je, kako tvrde zdravstveni dužnosnici iz BiH, nastao klaster sa smrtonosnim posljedicama. U utorak je preminuo vozač ravnatelja kompanije Igman koji je također zaražen koronavirusom.

Dužnost predsjednika Željezničara Badžak je privremeno preuzeo u lipnju prošle godine, no nakon samo dva tjedna vratio se na poziciju potpredsjednika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!