13:53 / 30.11.2020.

Autor: K.L./HRT

Pohvale navijača: Kovačić igrač utakmice protiv Tottenhama

Mateo Kovačić (Pool via REUTERS/Clive Rose )

Mateo Kovačić (Pool via REUTERS/Clive Rose )

Foto: - / REUTERS

U derbiju kola 10. kola Premier lige, u kojem je bilo malo izrazitih prilika, Chelsea je u nedjelju na Stamford Bridgeu protiv Tottenhama odigrao 0-0.
U derbiju kola 10. kola Premier lige, u kojem je bilo malo izrazitih prilika, Chelsea je u nedjelju na Stamford Bridgeu protiv Tottenhama odigrao 0-0. ➡️ Mourinho: Mi smo poni; Lampard: Jose to može tako reći, ali...

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić izabran je za najboljeg igrača utakmice u izboru navijača Bluesa. U glasovanju je sudjelovalo skoro 90 tisuća navijača, a Kovačić je dobio 31.2 posto glasova te je slavio ispred N'Gola Kantea, Masona Mounta te Reecea Jamesa.
Hrvat je utakmicu završio s 95 posto uspješnosti dodavanja, 10 uzetih lopti, na njemu su napravljena dva prekršaja, a imao je i jedan pokušaj prema golu Tottenhama. Dobio je pohvale za iznošenje lopte iz svoje polovice na protivničku te na dobro povezivanje redova.
 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!